Linijski filteri za vazduh 1000-40000 lt/min

   
  filter1Atmosferski vazduh  sam po sebi sadrži nečistoće kao što su: prašina, različiti oblici uglikovodionika kao i vode u obliku vlage. Kada je vlaga usisana pomoću kompresora,isti je komprimira i šalje u liniju distribucije zajedno sa mogućim uljnim nećistočama.Te nečistoće stvaraju reakciju međusobno i stvaraju abrazivnu i korozivnu emulziju koja vremenom ošteti liniju distribucije, pneumatske uredjaje  i same proizvode.
  Sve to dovodi do:
  – Izlaza vazduha
  – Veći troškovi održavanja mašina koje koriste taj isti vazduh
  – Smanjen obim  proizvodnje
  – Gubici na kakovosti proizvoda koji štete ugledu preduzeća

  Globalizacija automatizacije proizvodnje i upotreba sve sofisticiranijih jedinica traži i komprimovan vazduh koji ne sadrži kondenza , uljanih para i drugih nečistoća prisutnih u neobrađenom komprimovanom vazduhu.

  LINIJSKI FILTERI preduzeća Ceccato Aria Compressa S.p.A. zadrže ili odbace nečistoće koje štete standardnom radu proizvodnog procesa.

  Komprimovani vazduh

   

  filter2

   

  Linijski filteri preduzeća Ceccato Aria Compressa S.p.A., predstavljaju odgovor na potrebe za naprednim  komprimovanim vazduhom koji je sposoban da obezbedi  veću efikasnost i sigurnost zahtevnije opreme koja koristi  komprimovan vazduh.


  filter3

  Serija FPRE Filtracija 1 —µm

  Serija FCA Sadržaj ulja 0,005 mg/ m³

  Serija FPRO Filtracija 3 µm

  Serija FMM Filtracija 0,01 µm – Sadržaj ulja 0,01 mg/ m³

  Serija FM0 Filtracija 01 µm – Sadržaj ulja 0,1 mg/m³