Sa više od 70 godišnjim iskustvom u oblikovanju i proizvodnji klipnih kompresora, Ceccato Aria Compressa dostiže najviše standarde kvalitete i sigurnosti: Najsavremeniji izgled • EC direktive skladnosti• Poštovanje okoline
KVALITET I DIZAJN Široki asortiman uljnih klipnih kompresora će zadovoljiti većinu potreba za vazduhom.

 


  Preuzmite ceo katalog:  profesionalni klipni kompresori katalog

  Klipni kompresori (2 do 10HP – 6 do 500 litara) za polu-profesionalne i profesionalne namene. Dostupan u verzijama od 2 do 10HP
  Direktan  ili remen pogon, jedan ili dva stepena  kompresije, 1-2 boce.
  Klipni kompresori su na raspolaganju sa rezervoarom, sa ili bez sušača. Različite konfiguracije omogućuju širok raspon upotrebe od DIY aplikacija, preko niske do visoke potrebe za vazduhom, za intenzivniju i profesionalnu upotrebu.
  Ponuda Ceccato profesionalnih kompresora  sastoji se od Blueline, Blueline Pro, Beltair Pro, Fonocompact Pro, Fonolife serija.
  Serija sa direktnim pogonom je savršeno dizajnirana za standardno i  povremeno korišćenje komprimovanog vazduha u malim radionicama i na otvorenom.
  Kompaktni i mali, jednostavni za instalaciju i spremni za upotrebu.
  Stacionarni ili pokretni … mogu se uklopiti čak i u najmanje servisno vozilo a da su ipak dovoljno „veliki „ da zadovolje svaku potrebu  za savršenom komprimiranim zrakom. Oni svi imaju jednostepenu kompresiju i zadovoljavaju prosečnu potrebu za vazduhom, potrebno je samo odabrati model prema vašim potrebama!

  Serija klipnih kompresora sa remenim prenosom zadovoljava širok spektar viših najzahtjevnijih i profesionalnih korisnika. Takođe su  dostupni u različitim pokretnim ili stacionarnim konfiguracijama, horizontalni ili vertikalni, sa ili bez poklopca  za smanjeni nivo buke. Namenjeni su podizanju udobnosti , produktivnosti i efikasnosti korisnika. Zbog intenzivnijeg korišćenja i veće potrebe za vazduhom, klipni kompresori na remeni prenos imaju jedan ili dva stepena kompresije, 2 ili 4 cilindara i rade sa uljanim podmazivanjem.

  Ključne prednosti CECCATO KLIPNIH KOMPRESORA:


  DIREKTAN PRENOS
  • razumljiv
  • kompaktan, fleksibilan i jednostavno pokretan
  • za laksu manipulaciju na tockicima
  • kvalitetne komponente
  • spreman za prikljucenje
  • lako održavanje
  • uklapajući brzi konektor
  • uključivanje / isključivanje  tastera pritiska
  • sve komponente su dizajnirane za optimalno hlađenje
  • cevasti okvir  za zaštitu svih komponenti


  KOMPRESORI NA REMENI PRENOS:
  • metalna zaštita remena za optimalnu sigurnost
  • jednostavan prevoz
  • spreman za korišćenje
  • jasno definisani regulatori  pritiska , pokazivaći i prekidači
  • unutrašnje i hladjenje i separatori zavisi od konfiguracije
  • svi drlovi su dizajnirani za maksimalnu  udobnost korisnika
  • jednostavan za održavanje zbog jednostavne dostupnosti  komponenata
  • višestruki priključci  vazduha
  • optimalno podmazivanje
  Preuzmite ceo katalog:  profesionalni klipni kompresori katalog

  FONOCOMPACT PRO rang sastavljaju iste prednosti kao i BELTAIR PRO dodatno sadrži okućnicu za smanjen -ograničen nivo buke. Na okućnici je integrisana tabla sa prekidačima sa brojačem radnih sati , jednostavan pristup svim komponentama.

  FONOCOMPACT PRO rang sastavljaju iste prednosti kao i BELTAIR PRO dodatno sadrži okučnicu za smanjen-ograničen nivo buke. Na okućnici je integrisana tabla sa prekidačima sa brojačem radnih sati , jednostavan pristup svim komponentama.

  FONOCOMPACT PRO rang sastavljaju iste prednosti kao i BELTAIR PRO dodatno sadrži okućnicu za smanjen- ograničen nivo buke. Na okućnici je integrisana tabla sa prekidačima sa brojačem radnih sati , jednostavan pristup svim komponentama.

  FONOCOMPACT PRO rang sastavljaju iste prednosti kao i BELTAIR PRO dodatno sadrži okučnicu za smanjen-ograničen nivo buke. Na okućnici je integrisana tabla sa prekidačima sa brojačem radnih sati , jednostavan pristup svim komponentama.

  Zvučno izolovani klipni kompresori savršen su izbor za unutrašnju instalaciju. Zahvaljujući niskom  stebenu buke mogu biti instalisani  neposredno blizu radnog prostora.. Dužina cevovoda je skraćena što  ne prouzrokuje pad priitiska.

  Određene namene npr. naduvavanje pnumatika teretnih vozila traži se veći radni pritisak. Ponekad je potrebno da bude veći od 12 bara zbog pada napona u mreži. Te vrste korisnika zadovoljiće naši 15 barski BELTAIR H PRO modeli.

  BELTAIR PRO je rang naprednih profesionalnih klipnih kompresora na remeni prenos. Sa više potrebnih dodataka predstavljaju prednost u i raznolikost u našeg prodajnog asortimana. Kompaktnog dizajna i funkcionalnosti. Drugi naponi na zahtev.

  BELTAIR PRO je rang naprednih profesionalnih klipnih kompresora na remeni prenos. Sa više potrebnih dodataka predstavljaju prednost u i raznolikost u našeg prodajnog asortimana. Kompaktnog dizajna i funkcionalnosti. Drugi naponi na zahtev. Raspoloživi u 4...

  BLUELINE PRO rang je zasnovan sa namerom da ponudi kompresor sa direktnim prenosom malim zahtevnijim profesionalnim korisnicima . Kompresori su kompaktnog dizajna , održavanje je jednostavno, bez dodatnih troškova. [one_half]

  BLUELINE PRO rang je zasnovan sa namerom da ponudi kompresor sa direktnim prenosom malim zahtevnijim profesionalnim korisnicima . Kompresori su kompaktnog dizajna , održavanje je jednostavno, bez dodatnih troškova.

  BLUELINE rang kompresora je razvijen da obezbedi kvalitet, pouzdanost i efikasnost za polu profesionalnu upotrebu. Kompresor Vam osigurava standardno korišćenje uz povremenu upotrebu upotrebu komprimovanog vazduha. Mogućnost odabira prenosnog ili mobilnog modela. Blueline modeli...

  BLUELINE rang kompresora je razvijen da obezbedi kvalitet, pouzdanost i efikasnost za polu profesionalnu upotrebu. Kompresor Vam osigurava standardno korišćenje uz povremenu upotrebu upotrebu komprimovanog vazduha. Mogućnost odabira prenosnog ili mobilnog modela. Blueline modeli...

  Nova Blueline serija...


  Preuzmite ceo katalog: katalog industrijski klipni kompresori

  Direktan pogon klipa kompresora (idustrijski klipni kompresori), jedan ili dva stepena konfiguracije, uljni (CL i CH) i bezuljni modeli (CK).Visoka svestranost CL - CH - CK 2 - 7,5 KS i raspon  odgovor je na ...


  Preuzmite ceo katalog: kompresori na benzin ili dizel pogon katalog

  EngineAIR (benzin ili dizel pogon motora) i BIengineAIR (dizelski pogon motor + generator). Možda se ukaže potreba za komprimovanim vazduhom u situacijama i na mestima gde na raspolaganju nema elektricne energije. Idealno rješenje je naš klipni  kompresor koji  pokreće benzin ili...